Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g hvetemel
250 g smør
1 dl sur melk
syltetøy eller mos til fyll
Pynt:
1 egg
sukker
hakkede mandler
melis
kakao
eggehvite
Hakk hvetemel og kaldt smør sammen til grynet masse. Tilsett surmelken og arbeid deigen til den er jevn. Del så deigen i to og trill dem til kuler. Legg dem i kjøleskapet ca 1 time.
Kjevle deigen ut i rundinger på ca 1/2 cm tykkelse. Skjær hver runding i 8 emner.
Legg 1 ts syltetøy eller mos på hver trekant i den brede enden og rull dem sammen med spissen.
Legg hornene på platen med spissen ned.
Halvparten av hornene pensles med egg og drysses med sukker og mandler.
Stek hornene midt i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Rør glasur av melis og eggehvite. Smak halvparten til med kakao. Glasuren has på de upyntede hornene.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift