Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g gjær 1 dl lunkent vann 200 g cottage cheese 100 g smør eller margarin 1 ts salt 2 egg 1 ts honning 400 g hvetemel karve 1 sammenvispet egg til pensling bakepapir
(ca 25 stk) Løs opp gjæren i det lunkne vannet. Knekk eggene og pisk eggene, tilsett honning, cottage cheese, smør og salt. Rør godt. Tilsett ca halvparten av melet. Rør deigen fri for klumper og sikt mer mel i etter hvert og elt deigen smidig. Sett deigen til heving i ca 1 time. Slå deigen ned og trill ca 20-25 cm lange, tynne pølser. Form dem til kringler. Legg dem på en plate dekket med bakepapir. Sett ovnen på 210. La kringlene etterheve ca 20 minutter. Pensle kringlene med egg og dryss dem med karve. Stek kringlene i ca 15 minutter midt i ovnen
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift