Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g lys sirup
185 g sukker
65 g smør
1/2 dl kremfløte
1 ts støtt stjerneanis
1/2 ts pepper
3/4 ts natron
500 g hvetemel
Kok opp sirup, sukker, smør og kremfløte. Bland sammen det tørre og tilsett.
Elt godt sammen. La deigen hvile natten over i kjøleskap.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Trill ut små, runde nøtter som legges på smurt plate og stekes brune i ca 8 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift