Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g margarin
5 dl melk
50 g gjær
1-1 ½ dl sukker
1 ts kardemomme
12 dl hvetemel
Fyll:
Tykt syltetøy eller mandelmasse
100 g mandler
6 ss sukker
1/2 1 eggehvite
(24 stk.)
Smelt margarin. Tilsett melk og la den bli lunken. Smuldre opp gjæren i bakebollen. Slå over melkeblandingen og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sukker, kardemomme og mel. Elt deigen minst mulig for at den ikke skal bli seig. Dekk til og la deigen heve til dobbel størrelse.
Del deigen i tre deler. Kjevle hver del ut til en stor runding. Skjær rundingene i 8 snipper. Legg litt fyll ytterst på hver snipp og rull utenfra og innover. La hornene etterheve godt på plata. Pensle med egg. Dryss på hakkede mandler og stek ved 250 C i 10-12 minutter på midterste rille.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift