Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g smør
2 kopper sukker røres hvitt
1/2 liter sur melk
1 egg
1 ss natron
Av lefser har vi to slag, harde og myke. Den harde blir stekt nesten som flatbrød. Den må bløtes opp før den kan smøres.
I Telemark blir den myke lefsen mest brukt. Når den er stekt legger man de oppå hverandre i et laken til den er kald. Da smøres den med godt smør og sukker. Før ble den lagt på stabburet der det var kaldt og luftig.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift