Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g smør
100 g sukker
en klype salt
2 egg
2 dl appelsinjuice
1 ss appelsinlikør
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
Fyll:
2,5 dl krem
2 ss melis
revet skall av 1 appelsin
1 appelsin skåret i skiver, som garnityr
Rør smør, sukker og salt hvitt og luftig. Visp inn ett og ett egg. Bland med mel og bakepulver. Smør vaffeljernet med smør før første steking.
Visp kremen og rør inn sukkeret. Tilsett skallet av en appelsin. Legg et lag med krem på fire vafler og legg dem sammen.
På toppen legger du noen skiver med appelsin og pudre med melis.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift