Flere resulteter finnes under oppskriften
5 friske spinatblad
500 g rismel eller hvetemel
2 egg
1 krm salt
2 1/2 dl melk
2 1/2 dl vann
olje til steking
Joti Jala er en slags flortynn pannekake, en malaysisk spesialitet. Den serveres til kjøtt- eller kylling-karri, av og til med søt saus av kokosnøtt, melk, sukker og durianfrukt.
Kjør først spinatbladene i hurtigmikser og sil fra væsken. Visp spinatvannet, mel, egg, salt, melk og vann sammen til en pannekakelignende røre.
Varm olje i en stekepanne. Fyll røren i en sikt og la den renne ned i den varme oljen i et nettingmønster.
Stek kaken til den er gyllen og sprø. La den renne av på fettsugende papir.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift