Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g mykt smør
600 g sukker
600 g hvetemel
4-5 ts bakepulver
10 egg
10 ss kaldt vann
10 epler
sukker
kanel
hakkede mandler
Sett stekeovnen på 180 C. Lag i stand epler og deig. Rens eplene, fjern kjernehus og skjær i båter.
Rør smør og sukker lyst og lett. Bland inn hvetemel, bakepulver og egg. Kaldt vann røres inn helt til slutt. Hell røren utover hele langpannen og fordel eplebåtene over. Strø på sukker, kanel og mandel-hakk. Sett kaken i ovnen og stek på nederste rille i 35-40 minutter.
Server kaken lun eller kald med iskrem.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift