Flere resulteter finnes under oppskriften
2 1/2 dl lettmelk
1 egg
50 g gjær
400 g hvetemel
Fyll:
100 g kokt skinke
1-2 stilker selleri
1 liten rød paprika
1 løk
1 ss smør
150 g finrevet ost, Jarlsberg
Smelt smøret. Tilsett melk og sammenvispet egg. Rør gjæren ut i den lunkne deigvæsken.
Tilsett melet og arbeid deigen godt sammen. La den heve til dobbel størrelse.
Skjær skinken i strimler. Skjær grønnsakene i tynne skiver og fres dem lett i smør.
Elt deigen godt på melet bord. Trill den til en lang pølse og kjevle den så flat. Legg skinke, grønnsaker og ost langs midten og rull sammen. Form rullen til en kringle på stekeplaten. Pass på at skjøten kommer under. Pensle med litt sammenvispet egg. Dryss på litt ost og la kringlen etterheve i ca 20 minutter før den stekes ved 225 C i ca 30 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift