Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl korinter eller rosiner
200 g margarin eller smør
1 ½ dl farin
3 ½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
(ca 60 stk.)
Forvarm ovnen til 175 C. Skyll eventuelt korintene eller hakk rosinene. Rør romtemperert fett og sukker luftig. Bland hvetemel, bakepulver og korinter eller rosiner. Rør melblandingen i røren.
Rull lengder, del dem i jevnstore emner som rulles til boller. Legg dem med god avstand på plater. Trykk dem ned med en gaffel.
Stek kakene midt i ovnen i 5-8 minutter. Avkjøl dem på platen.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift