Flere resulteter finnes under oppskriften
80 g sukker
80 g usaltet smør, romtemperert
4 ss hvetemel
1 ss glukose
Dette er en type karamellkjeks som er enkle å lage. Søtstoffet glukose, som man bruker for å få fin konsistens, kjøpes på apotek.
Bland alle ingredienser. Legg små pletter på et bakepapir og stek dem gylne ved 180 C. De flyter mye utover.
Når de er halvstekte, kan de drysses med for eksempel kokos, sesamfrø, hakkede nøtter og lignende, før de stekes ferdig.
La dem bli kalde før du tar dem av platen.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift