Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ½ dl hvetemel
½ ts bakepulver
½ ts natron
¼ ts salt
125 g usaltet smør, romtemperert
2 ½ dl brunt sukker, helst demerasukker
2 egg
1 ¼ dl kakao
1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
1 ½ dl melk
FYLL:
300 g philadelphiaost
¾ dl sukker
1 egg
1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
(16 små muffins)
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og sett den til side.
Rør smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin og tilsett eggene, ett om gangen. Rør inn kakao og vaniljesukker eller ekstrakt. Tilsett deretter melken og de tørre ingrediensene og rør godt.
Fyll: Kjør osten myk i kjøkkenmaskin. Rør inn sukker, egg og vaniljeekstrakt eller vaniljesukker og pisk til blandingen er luftig.
Fordel røren i papirkledde muffinsformer så de er halvfulle. Legg 2 ss av fyllet som et lag over røren. Dekk den ene halvparten av fyllet med røre opp til ca ½ cm under kanten. Dekk den andre med ostekakefyll opp til samme nivå som røren.
Stek muffinsene tilde kjennes faste, ca 25 minutter ved 175 C.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift