Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kokte poteter
1 ts salt
2 dl fint rugmel
1 dl hvetemel
Mos potetene i matprosessor med salt. Bland melet og kna det raskt inn i potetmassen. Kna inn så lite mel som mulig, deigen skal bare være så fast at den kan kjevles.
Trill ut deigen til en tykk pølse og skjær den i skiver. Hver skive kjevles til en lompe på størrelse med en frokosttallerken.
Stek lompene på begge sider rett på kokeplate, i teflonbelagt stekepanne eller på takke.
Smør potetlompene med litt sirup eller mager prim til kaffen. Husk også at tørre lomper blir som ferske igjen etter oppvarming i plast i mikrobølgeovn.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift