Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl maizenamel
4 ss hvetemel
1 dl fløte
4 ss sukker
4 egg
1 klype salt
olje eller margarin til steking
Bland maizenamel og hvetemel. Tilsett salt og sukker. Skill eggeplommene fra hvitene og visp dem hver for seg.
Rør ut eggeplommene i melet og tilsett fløten. Stivpisk eggehviten og ha i denne til slutt.
Varm olje eller margarin i en stekepanne, og ha noen skjeer med røre i pannen. Stek kakene på begge sider til de er ferdige.
Serveres med for eksempel syltetøy.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift