Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g smør
150 g sukker
150 g brunt sukker
2 egg
275 g hvetemel
200 g hakket mørk sjokolade
(40 stk.)
Rør smør og sukker til lett smørkrem. Rør inn egg, bakepulver og hvetemel. Start med litt mel og arbeid inn alt gradvis. Deigen skal ha alt melet for at kakene ikke skal renne utover og bli pannekaker. Rør til slutt inn mye sjokolade.
Bruk to skjeer eller en sprøyte med stor tut og form til kaker på størrelse med en tyve-kroning på bakepapir. Hvis kakene blir for store, flyter de inn i hverandre. Ha god avstand og stek ved 200 C i 10-12 minutter.
Kakene skal bli mørke, men ikke svidd i kantene. Oppbevar i lukket boks i kjøleskap.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift