Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør, romtemperert
55 g sukker
100 g lyst muscovadosukker
300 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss melk
175 g sjokolade med appelsinsmak, svært grovhakket
55 g pecannøtter, svært grovhakket
(18 stk.)
Forvarm ovnen til 180 C. Kle 2 stekebrett med bakepapir. Pisk smør og sukker lett og luftig. Rør inn mel og melk, bland godt, og rør så inn sjokoladebiter og hakkede nøtter.
Fordel blandingen i jevnstore porsjoner. Form porsjonene til ujevne kuler. Legg dem på stekebrettene med god plass til å utvide seg. Trykk kjeksene litt flate med fingertuppene, de skal være litt ujevne i kantene.
Stek kjeksene i 15-20 minutter til de er lysebrune langs kanten, men fremdeles myke i midten.
La dem ligge til avkjøling i 5 minutter på stekebrettet og legg dem så på en metallrist til ytterligere avkjøling før de serveres.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift