Flere resulteter finnes under oppskriften
140 g smør
170 g sukker
2 egg
noen dråper vaniljeessens
1 ss konjakk
450 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver
175 g ristede hasselnøtter, grovt hakket
(ca 30 stk.)
Kjør smør og sukker i kjøkkenmaskin til en luftig blanding. Visp inn egg, vaniljeessens og konjakk. Bland mel og bakepulver i en bolle. Hell melblandingen gradvis i kjøkkenmaskinen til alt er godt blandet. Rør til slutt inn de hakkede nøttene.
Del deigen i to like deler og rull til ca 30 cm lange pølser. Klem pølsene flate, legg dem på bakepapir. Stekes på 170 C i 25 minutter.
Ta pølsene ut av ovnen og la kjølne i ca 5 minutter. Skjær pølsene i skiver på skrå, ca 15 skiver pr pølse.
Stek skivene i ytterligere 20-25 minutter til de er gyldne.
Biscotti er gode å dyppe i italiensk kaffe eller Vino Santo. Holder seg i ca 3 uker.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift