Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl kremfløte
4 ss sukker
1 egg
3 ss seterrømme
1 dl vann
6 ss smeltet meierismør
600 g hvetemel
(ca 50 stk.)
Visp sammen alle ingrediensene til det er en passe tykk røre. La røren svelle minst 15 minutter. Den vil tykne litt når den står.
Skal stekes i bakkelsjern eller f.eks. avlettjern eller krumkakejern.
Legg 1 ts røre i jernet, klem litt sammen og stek kakene svakt gylne. La ligge helt flat under avkjøling og legg så oppå hverandre med et lett trykk på.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift