Flere resulteter finnes under oppskriften
20 g gjær 1 ½ dl lunkent vann 4 egg 1 ts salt 1 ss sukker 15 dl hvetemel 250 g romtemperert smør 1 egg til pensling papirformer, store muffinsformer
(20 stk) Smuldre opp gjæren og rør den ut i vannet. Tilsett egg, salt og sukker og visp sammen. Rør inn 9 dl av melet og arbeid til en smidig deig. Rør smøret mykt. Bland det med deigen og arbeid inn 2 dl mel til. Resten av melet brukes ved utbakingen. Dekk deigen med plast og la den heves i kjøleskapet i 10-12 timer, gjerne natten over. Kna opp deigen igjen med så mye mel at den ikke er klissete. Lag 20 emner og ta av en bit deig til småkuler. Trill boller og legg dem i papirformene. Lag en liten fordypning i hver bolle. Trill ut 20 småkuler og legg dem i fordypningen i bollene. La briochene etterheve under klede i ca 40 minutter. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 225 C. Pensle briochene med egg og stek dem midt i stekeovnen i ca 10 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift