Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg havregryn
1 kg havremel
2 ts salt
ca 2 kg sammalt hvetemel
ca 3 liter vann
Ha havregryna opp i et stort fat. Kok opp vannet, slå det over og la det stå natten over. Kna inn salt, havremel og sammalt hvete til en fast og god deig.
En enkel måte å lage emne på er å ta en stor del av deigen og kjevle ut en tykk leiv på 2-2 ½ cm. Stikk ut med ring til for eksempel Norgesglass.
Flatbrød blir best om man ikke har for sterk varme på.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift