Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g smør
125 g hvetemel
75 g finrevet chedder
2ss finrevet parmesan
en klype sennepspulver
½ ts kajennepepper
2 ss kaldt vann
melk til å pensle med
valmuefrø
Kjør smør og mel i en kjøkkenmaskin til det ser ut som brødsmuler. Bland inn ost og krydder. Tilsett vann til du har en glatt deig. Rull ut til tynne pølser som er ca 10 cm lange og 1 cm tykke.
Legg pølsene i bakepapir, pensle med melk og dryss over valmuefrø. Stekes på 180 C i ca 10 minutter til de er gyldne. La kjølne på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift