Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kopp kulturmelk
1 kopp smeltet smør
1 kopp sukker
5 kopper hvetemel
4 ts hornsalt
Rør godt sammen smør og sukker. Bland inn de andre ingrediensene. La deigen hvile en stund.
Kjevl ut en deig som er ca 1/2 cm tykk. Skjær ut litt store snipper med baketrinse.
Stek de gylne ved ca 200 C.
Gommobakels er et kakeslag som ble mye brukt til kaffemat i gamle dager. Denne oppskriften kommer fra Gol.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift