Flere resulteter finnes under oppskriften
1 lite egg 1 dl fløte 40 g smør 50 g sukker 125 g rugmel 250 g hvetemel 3-4 dl vann
(ca 40 stk) Visp sammen egg og fløte. Smelt smøret og ha i det og sukker. Tilsett mel og vann til det blir en litt tykk pannekakerøre. Varm krumkakejernet, ha i litt røre og trykk jernet godt sammen slik at røren fyller jernet helt ut i kantene. Stek kakene pent på begge sider. Klipp kantene rene etter hvert hvis det er nødvendig. Legg dem på hverandre i stabel med lett press på. Oppbevar kakene i tett boks. Fra gammelt av ble røren laget av byggmel og vann og litt rømme. Røren skal ikke være for fet eller søt. Bakelsjernet var nokså likt krumkakejernet. Kakene blir sprøere ved å bruke litt mindre vann og mel.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift