Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g tyttebær
2 ss sukker
100 g smør
100 g sjokolade
2 dl sukker
2 egg
1 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl valnøtter
Bland sukker og tyttebær. Smelt smøret og tilsett hakket sjokolade. Når sjokoladen smelter, røres det sammen. Sukker og egg røres sammen og blandes med sjokoladeblandingen.
Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og sikt det i. Vend inn valnøttene og bærblandingen. Ha bakepapir i bunnen av en springform (ca 24 cm) eller en liten bakepanne.
Stekes ved 140 C i 50 minutter. Avkjøles før servering
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift