Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g smør
400 g hvetemel
3 ½ dl rømme
1 ss sukker
Smuldre smøret i hvetemelet. Bland med resten. Kjevle ut store runde, tynne emner. La dem ligge kjølig. Bruk minst mulig mel under utkjevlingen. Stek dem pent på begge sider på varm takke. Kan gjøres med små leiver i tørr jernpanne på ovnen.
Skal få brune prikker. Dryss over litt sukker mot slutten av steketiden. Brett i 4 med sukkeret ut, eller smør på flytende honning eller sirup, som brettes inn.
Brødet må behandles forsiktig, ellers kan det lett gå i stykker.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift