Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hvetemel
50 g sukker
3 ss smør
25 g gjær
1 1/2 dl melk
1 dl eplemost
1 egg
100 g rosiner
Glasur:
100 g melis
1 ss sitronsaft
Pynt:
eplebåter
hakkede valnøtter
Hvetemel og sukker blandes, og smøret smuldres i.
Rør gjæren ut i litt av melken og varm melk og eplemost til det er lunkent.
Rør alle ingrediensene godt sammen og ha deigen i en randform.
La deigen heve ca 30 minutter. Stek nederst i ovnen ved 200 C i 45 minutter.
Rør sitronsaften i melisen til passe konsistens.
Avkjøl kakene og glaser den. La den stå litt.
Pynt med eplebåter og dryss hakkede valnøtter over.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift