Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g sukker
280 g smør
1 stor ølglass sirup
10 g sitronolje
4 toppete bs ingefær
1 stor ølglass fløte
½-1 bs natron
1 kg hvetemel
Rør smør og sukker godt. Tilsett sirup, olje og krydder. Bland natron i fløten og arbeid inn melet til passe deig.
Rull kuler og trykk dem litt flate når de settes på platen. Stekes mørke på middels varme.
Denne oppskriften er fra før 1850, og brukes fortsatt i dag.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift