Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g smør 250 g sukker 2 store egg 2 mandel- eller sitrondråper 400 g hvetemel 3 ts bakepulver 1 dl melk 50 g korinter
(35-40 stk) Rør smør og sukker porøst og tilsett eggene, ett om gangen. Rør dem godt inn. Ha i mandel- eller sitrondråper. De kan om ønskelig sløyfes. Sikt på mel med bakepulver, og rør det inn vekselvis med melken. Smør en stekeplate og smør røren utover til ca 2 - 2 ½ cm tykkelse. Strø korintene jevnt over. Stek kaken midt i ovnen ved 180 C til den har fått pen farge og er stekt, ca 20 - 25 min. La kaken avkjøles noen minutter og skjær den opp i snipper. Kakene smaker best nystekte. Da er de myke. Før ble de tørket ved svakere varme etter steking og ble brukt tørre. Røren flyter litt utover på stekeplaten. Om ønskelig kan røren smøres tynnere ut slik at kakene blir tynnere. I stedet for bakepulver ble det brukt 1 ts hornsalt. Kakene holder seg i tett boks en stund når de oppbevares kjølig.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift