Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg hvetemel
300 g smør
1/2 kg havregryn
200 g sukker
3 dl melk
2 ss hornsalt
Smuldre smøret i nesten alt melet. Tilsett det øvrige og ha i mer mel til du får en deig som du kan kjevle.
Kjevle ut og stikk ut runde eller firkantede kjeks. Prikk dem med en gaffel og stek dem ved 200 C til de er gylne og sprø.
Avkjøl på rist og oppbevar på boks.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift