Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
¼ ts salt
1 ¼ dl kakao
125 g usaltet smør, romtemperert
2 ½ dl sukker
2 egg
1 ½ dl melk
2 ss amarettolikør
50 g ristede mandelflak
FYLL
150 g mandelmasse blandet med:
4 ss smør
(7 store eller 13 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle og sett den til side. Rør smør og sukker hvitt i kjøkkenmaskin og tilsett eggene. Rør melken inn i eggeblandingen sammen med de tørre ingrediensene og likøren. Visp til alt er godt blandet.
Fordel røren halvveis opp i papirkledde former. Legg en stor klatt mandelmasse i og dekk mandelmassen med resten av smøret, nesten opp til formkanten. Strø mandelflak over og stek store muffins i 25-30 minutter ved 175 C, små litt kortere.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift