Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ½ dl polenta-mel
1 ¼ dl hvetemel
1 ¼ dl grahammel
1 ts bakepulver
1 ts natron
½ ts salt
1 egg
2 ½ dl kulturmelk eller yoghurt naturell
75 g smør, smeltet og avkjølt
3 ss honning
1 purre, skåret i tynne skiver
1 boks maiskorn
50 g frisk spinat
150 g cheddarost, grovrevet
(6 store eller 12 små muffins)
Disse muffinsene passer utmerket til lunch- eller kveldsmat som de er eller sammen med salat eller suppe.
Bland alle tørre ingredienser i en stor bolle og sett den til side.
Pisk egget, bland inn i kulturmelk og honning og bland godt. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene. Rør inn melkeblandingen sammen med purre, mais, spinat og ost. Bland til røren er jevn og fordel røren opp til kanten i smurte metallformer. Stek store muffins ved 200 C i 25-30 minutter, noe kortere for mindre. Serveres helst varme sammen med urtesmør.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift