Flere resulteter finnes under oppskriften
2,5 dl vann
1 ss farin, pluss litt til strø over kakene
½ ts salt
175 g hvetemel
1 stort egg
olje til steking
½ lime eller sitron
(ca 24 stk.)
Kok opp vann, sukker og salt. Ta det av varmen og pisk inn melet til deigen er glatt.
Rør inn egget med en treskje, til deigen er jevn og silkemyk. Sett den til side.
Hell ca 5 cm olje i en dyp stekepanne. Ha i den halve limen eller sitronen, og varm opp oljen til 190 C, eller til en tørr brødbit blir brun på 30-60 sekunder.
Ha deigen i en sprøytepose med riflet munnstykke. Press ut ca 7 cm lange biter og ha dem noen ganger i oljen. Stek 3-4 minutter, eller til de er gyllenbrune.
Ta dem opp med hullsleiv og la dem renne av seg på kjøkkenpapir. Rull churroene i farin før servering.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift