Flere resulteter finnes under oppskriften
6 ½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
½ ts salt
200 g usaltet smør, romtemperert
3 dl sukker
2 egg
2 dl melk
150 g sjokolade i store biter
(8 store eller 14 små muffins)
Bland mel, bakepulver og salt i en stor bolle og sett den til side. Rør smør og sukker mykt og skummende. Pisk inn eggene og bland til slutt inn melken. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblandingen.
Rør til alt er godt blandet og rør til slutt inn sjokoladebitene. Fordel røren i former nesten opp til kanten.
Store muffins stekes i 25-30 minutter i 180 C, små litt kortere.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift