Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g hvetemel
4 dl melk
80 g margarin
75 g sukker
40 g gjær
litt halvsmeltet smør
1-2 ss sukker
1-2 ts kanel
egg til pensling
30 g grovt sukker
Sikt sammen alt det tørre. Smuldre i margarin og elt i lunken melk og utrørt gjær. Arbeid deigen lite og så vidt at den henger sammen. Sett den bort til heving. Bak en avlang firkant. Det halvsmeltede smøret smøres over, og kanel og sukker strøs på.
Rull deigen sammen til en pølse, og legg den som en krans på smurt plate. Den klippes, heves og smøres med egg. Sukker strøs over. Stekes i 15-20 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift