Bruksanvisning
Skjær et kryss i toppen på tomatene. Dypp dem i kokende vann i 10 sekunder. Avkjøl i kaldt vann og pill av skinnet. Del dem i fire og ta ut steinene. Skjær tomatkjøttet i tynne strimler.
Skrell papayaen, del den i to og ta ut alle frøene. Skjær papayakjøttet i tynne strimler. Finhakk chilien og fjern frøene. Bland papaya, tomat, honning, sukker, limesaft, chili og soyaolje. La det stå og marinere noen timer i romtemperatur.
Visp sammen rømme, melk, egg, honning, koriander og chilisaus. Visp inn nok mel til at det blir en passe tykk røre. La røren hvile en halvtimes tid.
Rens skjellene og ta ut muskelen. Tørk dem med kjøkkenpapir.
Skjær litt av det aller ytterste grønne skallet av en godt vasket lime uten å få med noe av det hvite. Finhakk det. Bland limeskall, chilipulver, olivenolje og salt. Gni skjellmusklene inn med dette.
Stek vaffelrøren i vaffeljern. Stek skjellene i glovarm teflonpanne i 1-2 minutter.
Anrett skjellene på vaflene med chutneyen.