Flere resulteter finnes under oppskriften
425 g ferdig butterdeig
4 dl ferdig vaniljekrem
2 egg, sammenpisket
25 g melis
(12 stk.)
Forvarm ovnen til 190 C. Kjevle ut butterdeigen til et rektangel på 30 x 40 cm. Skjær ut 12 rundinger med 10 cm diameter og legg dem i fordypningene på et muffinsformbrett.
Visp sammen vaniljekrem og egg i en mugge og fordel blandingen i tertene.
Stek tertene i 35-40 minutter og la dem så avkjøles helt i formen. Sett grillen på høy effekt. Strø melis på tertene og grill dem i 5 minutter til melisen er karamellisert og lett forkullet.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift