Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g margarin eller smør
75 g sukker
4 egg
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
5 dl lunken melk
300 g epler, skrellet og skåret i fine firkanter
50 g revne mandler eller nøtter
½ ts kanel
1 ss rom
Bland epleterningene med kanel, sukker, rom og de malte nøttene, og la det stå og trekke en liten stund.
Massen røres deretter til den skummer, og tilføres revet sitronskall og egg.
Hvetemel blandes med bakepulver og siktes. Bland inn med melken.
Tilsett eplenøttblandingen og strø sukker og kanel over de ferdige vaflene. Bør serveres varme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift