Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ½ dl melk 50 g gjær 2 ts salt 2 ss olje 1 egg 175 g rugmel 400 g hvetemel sesamfrø
Varm melken til 37 C. Rør gjæren ut i væsken og tilsett salt, olje og sammenvispet egg (hold av litt av egget til pensling). Ha i rug- og hvetemel og elt deigen smidig og glatt. La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Lag en stor bolle av ca ¼ av deigen og legg den midt på en smurt stekeplate. Del resten av deigen i 6 emner og form små boller som er litt spisse i den ene enden. Legg dem tett sammen rundt den store bollen med spissene ut. Etterhev rosen i 20-25 minutter. Pensle med egg, blandet med litt vann, og strø sesamfrø over. Stek sesamrosen på nederste rille ved 200 C i ca 30 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift