Flere resulteter finnes under oppskriften
13 dl lunkent vann
1 ts salt
1 kg fin sammalt hvete
1 kg grov sammalt hvete
byggmel til breiemel
Elt alt sammen, bruk gjerne mikser. Lag ca 30 emner og bak ut. Stek på middels varme.
Om ønskelig kan man bruke 2 dl mer vann og 300 g havremel. Da blir det litt mer smak på flatbrødet.
Dette er en oppskrift for de som er nybegynnere. Deigen er lett å bake ut, og resultatet er meget velsmakende.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift