Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g margarin
1 l kulturmelk
2 dl sukker
5 ts bakepulver
4 ts hornsalt
1 kg hvetemel
Fyll:
500 g smør
6 dl sukker
Smelt margarinen og tilsett kulturmelken. Rør inn sukkeret. Sikt bakepulveret og hornsalt i litt av hvetemelet, og rør det inn i blandingen.
Tilsett resten av hvetemelet til det blir en smidig deig som er lett å kjevle. Del opp i emner som kjevles til tynne, runde leiver, ca 40 cm i diameter.
Leivene stekes på takke, først litt på den ene siden. Snu så leiven, og stek den gyllenbrun på den andre siden.
Smør og sukker røres hvitt. Dynk leiven litt i smør og sukkerblandingen før den brettes dobbelt og skjæres opp i 6-7 jevne snipper.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift