Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl melk
90 g gjær
180 g smør
50 g sukker
2 egg
700 g hvetemel
Vaniljekrem:
2 pk. vaniljesaus
4 dl melk
2 ss sukker
Varm melken til den er lunken og rør ut gjæren. Tilsett smeltet smør, sukker og egg.
Elt melet inn i deigen, og sett deigen til heving under plast.
Lag vaniljekremen etter anvisningen, men med 4 dl melk (mindre nn angitt).
Deigen kjevles ut, og vaniljekremen smøres i midten av deigremsen.
Brett deig over vaniljekremen, og form rullen som en kringle med deigskjøtene ned. Klipp kringlen, og dra deigsnippene til annenhver side. Sett kringlene til heving.
Forvarm stekeovnen til 200 C og stek kringlen i ovnen i ca 30 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift