Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 dl lunken appelsinjuice
50 g gjær
2 dl cottage cheese
1 ss sukker
1 ts revet appelsinskall
1 ss revet løk
1 ts salt
1/4 natron
1 egg
4 3/4 dl hvetemel
(12 stk.)
Mos gjerne cottage cheese i food processor for å få den som en jevn masse.
Løs gjæren opp i juicen. Slå egget lett sammen og ha det i med ost, sukker, løk, salt, natron, revet appelsinskall og mesteparten av melet. La deigen heve godt opp og del den i 12 emner. Trill til boller og legg disse i muffinsformer. La dem få et godt etterhev.
Pensle med sammenpiskede egg og stek dem ved 225 C i ca 15 minutter. Server rundstykkene lunkne.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift