Flere resulteter finnes under oppskriften
30 g gjær 2 dl lunkent vann 1 ½ dl rømme 2 ss olje 2 ts salt 2 ½ dl sammalt mel 6 dl hvetemel
(15 stk.) Rør gjæren ut i det lunkne vannet. Tilsett de øvrige ingrediensene, unntatt hvetemelet. Rør deigen godt sammen. Tilsett hvetemelet og elt deigen til den blir smidig. Slå deigen ned og del den i 15 emner som du triller til boller. La bollene etterheve et lunt sted i ca 20 minutter. Sett ovnen på 230 C. Riss et kryss på toppen av bollene. Pensle dem med olje utrørt i vann. Stek bollene i ca 15 minutter. Sett gjerne en langpanne med vann i bunnen av ovnen under stekingen. Det gir sprø skorpe. Avkjøl bollene på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift