Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g smør 250 g sukker 1 ½ egg 500 g hvetemel 1 ss bakepulver 1 ts kardemomme 2 ¼ dl melk 30 g sukat 15-20 mandler (8-10 stk) egg til pensling
Rør smør og sukker porøst og tilsett egg. Sikt på mel og bakepulver og ha i kardemomme, melk og sukat. Bland alt lett sammen. Legg deigen med to skjeer på smurt plate. Form den som en kringle. Pensle den med sammenvispet egg. Hakk mandlene og dryss dem over. Stek kringlen på nederste rille ved 200 C til den har pen farge og er stekt, ca 30 min. Avkjøles på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift