Flere resulteter finnes under oppskriften
8 skiver loff
2 ss smør eller margarin
50 g reven eller tynnskåren ost
Panering:
1-2 egg
2 ss melk
salt
pepper
olje eller margarin til steking
tomat og persille til garnityr
Skjær skorpen av loffskivene, smør dem og legg dem to og to sammen med ost mellom. Skjær dem i passende stenger.
Pisk egg og melk sammen på en tallerken. Smak til med salt og pepper.
Dypp loffskivene i blandingen.
Stek dem gylne og sprø på begge sider i olje eller margarin blandet med olje.
Serveres nystekte og sprø pyntet med tomat og persille.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift