Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvetemel
100 g smeltet smør
Bland egg og sukker og sett skålen i en kasserolle med varmt vann. Pisk kraftig til eggedosisen er tykk og porøs. Ta skålen opp av vannet og fortsett å piske til eggedosisen er nesten kald.
Sikt melet og bland det forsiktig i eggedosisen.
Vend til slutt smeltet, avkjølt smør i røren. For at kaken skal bli lett og porøs er det viktig ikke å røre for kraftig når mel og smør tilsettes. Det er luften som piskes inn i eggedosisen som skal heve kaken - det skal ikke være bakepulver i den.
Stek kaken på nederste ribbe ved 175 C i 45 min til kaken er gyllen.
Kaken serveres som den er, eller den kan glaseres med melisglasur, deles og fylles med frukt, mokkakrem, sjokoladekrem eller annet.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift