Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g smør
400 g hvetemel
200 g sukker
revet skall av 1 sitron
1 ts hornsalt
3 egg
50 g mandler, finhakket
Smuldre smøret i melet. BLand i sukker, revet sitronskall og hornsalt. Visp eggene lett, hold av litt til pensling. Bland dem i deigen. Del deigen i seks og trill hver del til en pølse i stekeplatens lengde. Trykk dem litt flate med hånden. Pensle med egg og strø finhakkede mandler over. Stek kakene ved 175 C i 12-15 minutter.
Avkjøl lengdene litt og skjær dem på skrå i jevne skiver med en skarp kniv.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift