Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør
2,5 dl kald melk
1 egg
2 ss sukker
35 g gjær
¼ ts salt
500 g hvetemel
Lag en deig av melk, egg, sukker, gjær, salt og hvetemel. Kjevl ut en leiv som er ca 1,5 cm tykk. Legg på smøret i klatter og brett deigen i tre, som en serviett. Bank lett med kjevlet og kjevle godt ut. Dette gjentas til smøret er kjevlet inn i deigen.
Kjevl så ut til ca 1 cm tykkelse og skjær smale remser som formes til kringler. Sett til heving på smurt plate.
Pensles med egg, strøs med hakkede mandler og stekes ved sterk varme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift