Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
1 1/2 dl sukker
1 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ss kokende vann
Fruktkrem:
1 stor appelsin
1 stor sitron
225 g hard raffinade
50 g smør
2 eggeplommer
Marengs:
2 eggehviter
1 1/2 dl sukker
Visp eggedosis av egg og sukker. Sikt på hvetemel med bakepulver og vend det lett i eggedosis sammen med vannet.
Fyll røren i smurt sukkerbrødform. Stek den ved 160 C midt i ovnen til den er gyllen og fast ca 40 minutter.
Lag fruktkrem ved å gni sukkerbitene mot fruktskallet så det tar smak. Hell fruktsaft og sukkerbiter i tykkbunnet gryte. Tilsett smør. Varm det ved svak varme, gjerne i vannbad. Tilsett sammenvispede eggeplommer og tykne kremen uten at det koker. Avkjøl kremen. Legg kremen i et tykt lag oppå kaken.
Visp eggehvitene stive til marengsen. Visp sukkeret inn litt etter litt. Legg marengsmassen oppå kremen.
Tørk kaken ved svak varme ca 1 time.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift