Flere resulteter finnes under oppskriften
7 1/2 dl hvetemel
250 g smør
50 g gjær
3 ss sukker
1 egg
1 1/2 dl kald melk
1 ts kardemomme
4 dråper mandelessens
Glasur:
2 dl melis
1 1/2 ss vann
revet appelsinskall
(24 stk.)
Sikt melet og smuldre smøret i.
Rør gjæren ut i sukkeret og bland gjæren, egget, melken, kardemomme og mandeldråpene i melet. Arbeid deigen lett sammen.
Del deigen i 24 stykker, rull dem ut og form dem som kringler som settes på smurt plate. La dem stå og heve ca 2 timer før de stekes midt i ovnen ved 275 C i ca 5 minutter.
Bland melis og vann og smak det til med appelsinskall. Ha glasuren på kringlene når de er kalde.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift